Puhallusvilla-asennukset Hämeenlinnasta Pirkanmaalle

Puhallusvilla on oiva eriste niin seiniin, ylä-, ala- ja välipohjaan kuin ontelorakenteisiin. Asennamme laadukkaat selluvillat ja puukuitueristeet yksityis- ja yritysasiakkaille Hämeenlinnan ja Pirkanmaan alueella. Meillä on puhallusasennuksista yli 30 vuoden kokemus joten olemme luotettava kumppanisi rakennustöissä.

Laadukkaat puukuitueristeet

Asennamme sekä selluvillat että puukuitueristeet niin suuriin kuin pieniin kohteisiin. Tällä hetkellä toimintamme keskittyy lisäeristämiseen ja uudisrakentamiseen, erityisesti rivitaloihin, omakotitaloihin, kesämökkeihin, kerrostaloihin ja maatilarakennuksiin. Teemme kokeneesti ammattilaista vaativat asennustyöt myös isompiin kohteisiin. Täällä voit tutustua muutamiin referenssitöihimme ja tarvittaessa tiedustella meiltä lisää toteuttamistamme projekteista.

Selluvilla on ekologinen valinta

Selluvillat ovat puupohjaisia, ekologisia ja kustannustehokkaita lämmöneristeitä. Niiden raaka-ainekustannukset ovat huokeat ja ne ovat vähäpäästöisiä ja kierrätettäviä. Selluvilla voidaan myös asentaa jälkikäteen, rakenteita purkamatta. Puukuidusta eli toisin sanoen kierrätetystä sanomalehtipaperista valmistettu puhallusvilla hengittää, eristää ja sietää hyvin kosteutta.

Laitetaanko teille selluvilla vai muu puukuitueriste?

Meillä on puhallusasennuksista yli 30 vuoden kokemus. Keskustellaan yhdessä, millainen puhallusvilla sopisi parhaiten teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous 0400 711 085

Muista kotitalousvähennys!

Tarkasta täältä, oletko oikeutettu kotitalousvähennykseen. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hämeen Puukuitueristys Oy
Puusepänkatu 5
13110 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 1065916-7
Puh: 03-6120255

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hämeen Puukuitueristys Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.