Puhallusvilla-asennukset Hämeenlinnasta Pirkanmaalle

Puhallusvilla on oiva eriste niin seiniin, ylä-, ala- ja välipohjaan kuin ontelorakenteisiin. Asennamme laadukkaat selluvillat ja puukuitueristeet yksityis- ja yritysasiakkaille Hämeenlinnan ja Pirkanmaan alueella. Meillä on puhallusasennuksista yli 30 vuoden kokemus joten olemme luotettava kumppanisi rakennustöissä.

Laadukkaat puukuitueristeet

Asennamme sekä selluvillat että puukuitueristeet niin suuriin kuin pieniin kohteisiin. Tällä hetkellä toimintamme keskittyy lisäeristämiseen ja uudisrakentamiseen, erityisesti rivitaloihin, omakotitaloihin, kesämökkeihin, kerrostaloihin ja maatilarakennuksiin. Teemme kokeneesti ammattilaista vaativat asennustyöt myös isompiin kohteisiin. Täällä voit tutustua muutamiin referenssitöihimme ja tarvittaessa tiedustella meiltä lisää toteuttamistamme projekteista.

Selluvilla on ekologinen valinta

Selluvillat ovat puupohjaisia, ekologisia ja kustannustehokkaita lämmöneristeitä. Niiden raaka-ainekustannukset ovat huokeat ja ne ovat vähäpäästöisiä ja kierrätettäviä. Selluvilla voidaan myös asentaa jälkikäteen, rakenteita purkamatta. Puukuidusta eli toisin sanoen kierrätetystä sanomalehtipaperista valmistettu puhallusvilla hengittää, eristää ja sietää hyvin kosteutta.

Laitetaanko teille selluvilla vai muu puukuitueriste?

Meillä on puhallusasennuksista yli 30 vuoden kokemus. Keskustellaan yhdessä, millainen puhallusvilla sopisi parhaiten teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Muista kotitalousvähennys!

Tarkasta täältä, oletko oikeutettu kotitalousvähennykseen. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Olemme Osumassa:

  • Osuma.fi